Foredrag og workshops

Lær om YouTube. Forstå medieutviklingen. La deg inspirere.

Foredrag og workshops – spør oss gjerne!

Fortnite, influencere, fall i TV-markedet, merkevarer blir mediehus – hva er det egentlig som skjer?

Kan noen forklare dette så det går an å forstå? Og hvordan skal man kommunisere med dagens unge?
Nordic Screens tilbyr enkel førstehjelp. Vi kommer gjerne og «tegner og forteller».

Kanskje dere har en fagdag, eller trenger litt påfyll?
Vi har en stor stall med spennende, nye talenter. I tillegg har vi erfarne medieledere som har fulgt utviklingen gjennom mange år.

Vi skreddersyr foredrag, presentasjoner og workshops til ditt behov. Det er bare å ta kontakt: booking@nordicscreens.no

Mange spennende navn å velge!

Vi tilbyr våre flinke youtubere og erfarne fagfolk hver for seg, eller i en kombinasjon som passer for deg som oppdragsgiver

Maria Stavang er mest kjent som Piateed og ble kåret til «Årets youtuber» i 2018. Du finner henne til daglig på landets største standup-scener, og hun har vært å se i programmer som «Nytt på nytt», «Camp Senkveld» og «Monsen minutt for minutt». Hun tar dagens samfunn på kornet, og vet hvordan man snakker til unge på en måte de forstår. Le og lær via hennes reise i sosiale medier.
«Hva skjer Norge?» spør Arman Surizehi fra Lillehammer, Oslo og Baluchistan. Skuespiller, influencer og programleder, samt en mester i improvisasjon. Får oss til å le av oss selv og av hverandre. Som han selv sier på The Arman Show: «Brødre og søstre. Fettere og kusiner, onkler og tanter. Det som er da, det jeg vil er å lage læætiiiiiiisss videoer vi fra Norge kan le av.» God stemning? Møt Arman.
Kim Køste – youtuberen, komponisten, produsenten. Halvt norsk, halvt dansk og sentral figur i YouTube-Norge. Kim er løvetannen som sprengte seg opp gjennom asfalten. Hør hans sterke historie hvorfor YouTube ble så viktig i hans liv. Kim er også rå i YouTube-opplæring, enten det er for oppfrisking eller om det er helt nytt. Opplevelse, kunnskap, lidenskap. Der har du Kim.
Nellie Krogstad drikker en liter Coca Cola hver dag, liker å knekke fingrene, spriker med tærne når hun redigerer video, elsker å sminke seg, elsker å flørte, er 169 cm over havet, digger å støvsuge, har over 60 000 abonnenter på kanalen Nellie og er åpen om at hun har ADHD. Hun er programleder på Dway, og med sin ufiltrerte ærlighet er hun et forbilde for mange av dagens unge. Få opp turtallet og inviter hele Norges storesøster!
Beatriz Neves er en 20 år gammel portugisisk jente fra Oslo som driver med YouTube og elsker det. Hennes mer enn 60 000 følgere på Beas Verden får et ukentlig videoinnblikk i hva som skjer i livet hennes. Akkurat nå studerer hun journalistikk i Oslo og er programleder på Discovery sin ungdomssatsing Dway. Hun har også bl.a. skrevet bok om hvordan man kan bli youtuber, og jobbet som reporter innen kultur. Alle liker Bea. Det vil du også gjøre.
Elias Rådlund er en av veteranene i YouTube-Norge og en veldig god gamer. Han driver kanalen KimePlays, der han hver uke legger ut gode gameplays og en liten dose humor. For tiden er det Fortnite det går i. Elias studerer digital markedsføring og har en unik kombinasjon av egen erfaring og interesse for markedsføringsfaget. Hva skjer i de unge målgruppene? Hør med Elias.

Spør oss gjerne om flere av de nye influencerne!

 

 

 

 

Ser du etter faglig foredrag, assistanse til workshop, eller hjelp med ny kommunikasjonsstrategi?

La oss hjelpe til med å skreddersy et opplegg!

I tillegg til mange spennende youtubere, har vi navnene du trenger for å løfte neste samling.

Stian Barsnes-Simonsen er kreativ leder i Nordic Screens, kjent som skuespiller og programleder fra Hotel Cæsar, Reser, MGPjr, Amigo, De Ukjente og Amigo Grande m.fl. Han har en sjelden evne til å løfte en forsamling og skape den gode følelsen. Stian brenner for å fylle YouTube med godt og norsk innhold rettet mot barn og familier.

Silje Silnes Winje er programleder og innholdsprodusent i Nordic Screens. Hun har jobbet i NRK Super siden 2009 og har blant annet ledet Supermorgen, barne-TV, Lillepri og Superkviss. Silje Sirnes Winje er selv en influencer med nesten 18 000 følgere på Tik Tok (tidligere musical.ly). Hun skaper musikk, synger, spiller, tegner og gir ut bøker. Få kan de yngste målgruppene bedre enn henne.

Marte Bruset Lunde er talentsjef i Nordic Screens og har øret mot skinnegangen mer enn de fleste.  Sammen med sitt team følger hun utviklingen i influencer-markedet fra uke til uke. Hva er lurt å gjøre? Hvordan komme igang? Hvem bør vi snakke med?  Ingen spørsmål om det nye feltet inn markedsføring er for dumme.

Nils Ketil Andresen er daglig leder i Nordic Screens og var tidligere programdirektør i TV 2 i 13 år frem til 2014.  Nils Ketil begynte sin løpebane med å selge annonser i nystartede TV Norge. Nå leder han et selskap der selvpubliserere er viktig. Prøv ham på strategi.

Ivar Steen-Johnsen er fagdirektør i Nordic Screens og en av gründerne.  Som journalist og redaktør har han erfaring fra avis, nyhetsbyrå, radio og TV.  Han var programleder og redaktør for God Morgen Norge på TV 2 i starten. Ivar er spesielt opptatt av trendene medieutviklingen og hvordan de spiller inn på strategi her og nå. Ivar er en av flere i Nordic Screens har alle YouTube sertifiseringene.

Se våre ansatte