Consulting

CONSULTING, PRODUKSJON OG REKLAMEWORKSHOPS
Nordic Screens tilbyr halv- eller heldags workshops, skreddersydd etter behovet hos hver enkelt kunde.– “Kom igang” med levende bilder på YouTube og Facebook. Praktisk innrettet workshop for å etablere YouTube-kanal og lære hva som kan gjøres på Facebook. – 3o grep for å løfte YouTube-kanalen.  Praktisk innrettet workshop for å forbedre eksisterende kanaler på YouTube.– Levende bilder i kommunikasjonsarbeidet.  Nyttig workshop med tips og råd om enkel produksjon av levende bilder.– Lær YouTube av en youtuber.  Frister det med et intensivkurs med en av våre senior konsulenter og en av de unge youtuberne?– ABC om innholdsmarkedsføring.   Hva er mulighetene?  Praktiske eksempler.  Hvilke regler må du vite om?

RÅDGIVNINGSTJENESTER
Mange virksomheter ser nå behovet for å tilpasse kommunikasjonsarbeidet til en ny mediehverdag.  Men det er mange spørsmål:  Hva bør gjøres? På hvilken måte skal det gjøres  Hvem skal gjøre det.  Hvordan skal det organiseres? Hadde det vært bra å kunne diskutere disse spørsmålene med en, eller flere av våre senior rådgivere?  Vi har tungmediebakgrunn, er YouTube-Certifisert og oppdatert på den siste utviklingen og klare til å hjelpe din virksomhet.

VIDEOPRODUKSJON
Spør oss når det gjelder produksjonstjenester om hva vi kan bidra med. Vi er eksperter på TV og YouTube, men gi oss gjerne en utfordringer ut over det!     – Frisk opp websiden med nye levende bilder    – Hva med en ny reklamefilm?  Vi hjelper med alt fra ide til gjennomføring.  Det er antakelig ikke så dyrt om  du tror.    – Skal vi drifte YouTube-kanlen for dere?

MARKEDSFØRING TIL UNGDOM OG UNGE VOKSNE
Nordic Screens selger reklameplassene rundt innholdet som våre kanalpartnere publiserer.  Ta kontakt og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg med din kampanje!Vi tilbyr også nærmere samarbeid med våre youtubere, såkalt innholsmarkedsføring, eller content marketing.  Forutsatt at youtuberen går god for og liker ditt produkt, påtar han / hun seg å fortelle om det til sine mange tusen følgere.  Dette er et meget effektivt og spennende produkt som vi gjerne vil orientere nærmere om. Kontakt kommersiell direktør Martin Garfalk på martin@nordicscreens.no, mobil 970 90 409 for en samtale om ditt behov.  Vi kan arrangere workshops,kurs, eller rådgivning i våre lokaler i Oslo, men kan  selvsagt gjerne komme til dere.

Motta vårt Nyhetsbrev