skjermbilde-2016-12-09-kl-12-54-38 img_1865

I dag skal vi feire to priser som er tildelt våre youtubere og prosjekter!  Gratulerer!  Vi er veldig stolte av dere!

Første prisen: Den flotte serien «Truls mot naturen» gikk helt til topps i Berlin denne uken i rådgivningsbransjens kåring av European Excellence Awards for beste Online Channel:) Gratulerer til alle som var med , først og fremst DNT ung og Truls Valsgaard, men også PR- og kommunikasjonsbyrået Geelmeyden Kise Norge og oss selv Nordic Screens!  Dette er det all grunn til å feire!

Serien dro en profilert gamer ut av spillkontoret sitt og bokstavlig talt ut i skogen, opp på fjellet.  Der fikk Truls virkelig se og oppleve hva friluftsliv har å by på!   De åtte hovedepisodene ble publisert på Truls sin kanal, og også i Den norske Turistforenings sosiale univers, og i tillegg er det mange andre instruksjonsvideoer etc.   Det flotte er at serien førte til fin medlemstilstrømning til DNT ung samtidig som at den var populær på Truls`kanal.

– DNT tok et strategisk valg for 2016 om at «DNT ung går digitalt».,forteller fungerende kommunikasjonssjef i DNT Anders Sten Nessem.  – Dette var ukjent farvann for oss, men vi ønsket å satse med et relativt begrenset budsjett. Målet var å treffe «gutt 14 år» og naturlig nok ble det Youtube. Ideen «Nerd mot naturen» ble lansert hvor en Youtuber skulle utfordres av en DNTunger. Truls var den perfekte Youtuber mot vår egen Stig Øystein. Med over 550.000 avspillinger og over 13% medlemsvekst i kampanjeperioden må vi si oss svært godt fornøyd i tillegg til oppmerksomheten serien har fått i media, sier Anders Sten Nessem.

Andre prisen:  Utrolig velforjent fikk brødrene Simen (14) og Daniel (12) Andersen  fra Stathelle  denne uken Bamble kommunes barne- og ungdompris!   Prisen ble gitt av ordføreren i Bamble under kommunestyremøtet denne uken, og de unge youtuberne ble invitert til lunsj med ordføreren.

Kanalen Daniel Simen har vokst med utrolig fart og har nå passert 13 000 abonnenter.   Mobbingen av de to brødrene tidligere i år skapte reaksjoner i hele YouTube-miljøet og langt utenfor.  Blant annet ble de invitert som gjester i God Morgen Norge på TV 2 sammen med faren  Bjørn Gunnar Andersen for å fortelle om dette og hvordan det er å leve med den sjeldne sykdommen duchenne.

 

 

simen-danel-pris-bamble-kommune

 

Lykkes i den nye medieverden

Bestill foredrag fra en av våre influencere.

Les mer

Privacy Preference Center