Rådgivning

Rådgivning

Vi har senior-medieledere med lang erfaring fra merkevarebygging og kommunikasjon og tilbyr kompetansen som trengs for å navigere i det nye medielandskapet. 

Innhold og publisering

Innhold som oppfattes som ekte og engasjerende er nøkkel for kommunikasjon. Vi har lang erfaring fra redaksjonelt arbeid i tradisjonelle mediehus, og spisskompetanse på innhold i sosiale medier. 

Konseptutvikling

Vi utvikler kreative konsepter basert på innsikt i målgruppene. Både  serier med og uten influencere, kampanjer i sosiale medier og kommunikasjonskonsepter.

Sikrer organisasjonens DNA i alle levende bilder

Med lang ledererfaring fra TV 2 og Tek – og fra oppbyggingen av Norges største YouTube-nettverk – vil rådgivere fra Nordic Screens kunne bidra til effektiv bruk av levende bilder i selskapers og organisasjoners kommunikasjon. Nils Ketil Andresen ledet i mange år TV 2s program- og kanalavdeling. Ivar Steen-Johnsen og Andreas Hatlevik ledet store prosjekter internt og eksternt. Per Øyvind Skard var administrerende direktør og ansvarlig redaktør for Tek.no. Alle fire har spisskompetanse på redaksjonelt innhold, hvordan innhold og kanaler spiller sammen og utvikling/ledelse av store innholdsprosjekter. 

Kontakt oss