Rådgivning

Rådgivning

Vi har senior-medieledere med lang erfaring fra merkevarebygging og kommunikasjon og tilbyr kompetansen som trengs for å navigere i det nye medielandskapet. 

Innhold og publisering

Innhold som oppfattes som ekte og engasjerende er nøkkel for kommunikasjon. Vi har lang erfaring fra redaksjonelt arbeid i tradisjonelle mediehus, og spisskompetanse på innhold i sosiale medier. 

Konseptutvikling

Vi utvikler kreative konsepter basert på innsikt i målgruppene. Både  serier med og uten influencere, kampanjer i sosiale medier og kommunikasjonskonsepter.

Sikrer organisasjonens DNA i alle levende bilder

Med lang ledererfaring fra TV 2 – og fra oppbyggingen av Norges største YouTube-nettverk – vil rådgivere fra Nordic Screens kunne bidra til effektiv bruk av levende bilder i selskapers og organisasjoners kommunikasjon. Nils Ketil Andresen ledet i mange år TV 2s program- og kanalavdeling. Ivar Steen-Johnsen og Andreas Hatlevik ledet store prosjekter internt og eksternt. Alle tre har spisskompetanse på redaksjonelt innhold, hvordan innhold og kanaler spiller sammen og utvikling/ledelse av store innholdsprosjekter. 

Kontakt oss

Motta vårt Nyhetsbrev