DRØMMEKAMPEN

Tidenes kamp – 33 barn mot to eliteseriespillere

33 barn fra hele landet danner Drømmelaget, et fotballag som utfordrer to eliteseriespillere til kamp.

Bakgrunn
Sammen med Eurosport og lagene i Eliteserien skapte vi tidenes kamp, Drømmekampen. Gjennom en stor søknadsprosess samlet vi inn unge fotballtalenter i alderen 8-12 år fra hele Norge. Felles for de alle var deres kjærlighet for fotball og det faktum at de fortjente en drømmedag.

Løsning
Gjennom 2017 ble barn som fortjente en drømmedag og en plass på drømmelaget nominert av familie og venner. Barna som ble valgt ut ble overrasket av deres favoritt-eliteseriespiller med gullbillett og en plass på drømmelaget. Filmer av dette ble publisert på Facebook og YouTube. Vi reiste landet rundt og samlet sammen de små heltene. 15. oktober 2017 møttes de 33 barna på Intility Arena for en dag med trening, lek og fotballkamp mot eliteseriespillerne Jakob Glesnes og Sigurd Rosted. Med dommer, TV-kommentator og Vålrengas «Klanen» som heiagjeng ble det fullt alvor og stor jubel da barna knuste eliteseriespillerne med 6-0 seier.

Resultater
I tillegg til de 33 videoene med overraskelser ble kampen sendt live på TV og Facebook og en video fra selve drømmedagen ble publisert på YouTube og Facebook i etterkant. Drømmekampen er et varmt og engasjerende prosjekt hvor vi skaper minner for livet og drømmer blir oppfylt.

Kunde:

Discovery

Dato:

2017

Kategori:

Barn og Familie