Gullsnutten

Prisutdelingen for norske videoskapere

Gullsnutten er prisutdelingen som samler unge videoskapere på nett til en festaften for å hedre godt videoinnhold.

Kunde:

Bakgrunn

Norge er full av videotalenter på YouTube og sosiale medier, og selvfølgelig fortjener disse en egen prisutdeling. Derfor skapte vi Gullsnutten, en prisutdeling hvor videoskapere på nett hedres for sitt gode innhold. Utdelingen skjer hvert år i april og vises på NRK og YouTube.

Løsning

Gullsnutten ble sendt første gang i 2015 på TV Norge. Året etter flyttet det over til NRK3. For fjerde år på rad har Nordic Screens stått i spissen for den nye bransjens store fellesevent med nominasjonsprossess og prisutdeling i en direktesendt TV-sending. I 2018 ble Gullsnutten produsert i samarbeid med NRK P3. Sendingen gikk live fra Store Studio på NRK. I Gullsnutten kåres vinnere innenfor åtte forskjellige kategorier som beste gamer, skjønnhet, humor, stjerneskudd, og ikke minst den gjeveste prisen, Årets YouTuber. Prisen for Årets YouTuber har gått til Prebz og Dennis, Baibai og Huginn, Herman Dahl og Piateed.

Resultater

Gullsnutten samler YouTube-Norge og er den største digitale prisutdelingen for unge, norske influencere. Prisen utvikles for hvert år og tar sikte på å fange virkeligheten som unge i dag er opptatt av. Programmet sendes live på NRK og YouTube.

LIVEU

Direktesendt undervisning for grunnskolen

Les mer
Case image 2531