PIATEED FÅR VOKSENPOENG

På flyttefot med Finn som hjelper

Hvordan skal vi få flere unge til å bruke en større bredde av tilbudet på FINN?

Bakgrunn
FINN ønsket å nå ut til unge i i aldersgruppen 18 – 24 år med nyttige tips og råd om hvordan FINN kan gjøre det enklere når du skal flytte i egen leilighet.

Løsning
Humorstjerne Maria Stavang, bedre kjent som Piateed på Instagram og YouTube, skulle selv kjøpe og flytte inn i sin første bolig. Vi ønsket å dokumentere prosessen på en humoristisk og samtidig nyttig måte for hennes seere. I tillegg ønsket vi å få ut budskapet om at brukt er like bra som nytt, og for miljøet – enda bedre!

Piateed la ut fire videoer på sin YouTube-kanal der hun forteller om kjøpet av leilighet og hvordan hun brukte FINN en rekke ganger i prosessen med å flytte inn. Seerne fikk følge med alt fra på innkjøp av møbler på Torget til gleden av å få bærehjelp via Småjobber, dokumentert i enkel og uhøytidelig vlogstil. Som del av kampanjen postet hun også fire ganger på Instagram.

Resultater
Innholdet ble oppfattet som troverdig og i Marias ånd, samtidig som unge finner relaterbare situasjoner og nyttige tips og triks. Samarbeidet med FINN virker uanstrengt fremfor pushy, noe som matcher målgruppen godt.

Kunde:

Finn

Dato:

2018

Kategori:

Unge voksne