Digital læring

Trenger du hjelp til å skape innhold til undervisning? Nordic Screens skaper innhold som er tilrettelagt for å passe inn i undervisningen i form av digital læring.

Hvem er Nordic Screens?

Siden 2014 har vi i Nordic Screens fokusert på gruppen under 34 år. Dette er en gruppe med både barn, ungdommer og unge voksne. Vi samarbeider med en rekke ulike merkevarer, innen media, PR og organisasjoner. Disse samarbeidene handler om å kommunisere ungt på ulike plattformer, men spesielt gjennom video. 

Fokuset er rettet mot motivasjonen bak innholdet vi produsere, det skal være gode ideer, sterke historier basert på gode verdier. Nordic Screens består av ansatte som har lang erfaring innenfor mediebransjen.

Bredt spekter av tjenester

I starten fokuserte vi mest på YouTube, noe vi også har vært kjent for. I dag har fokuset flyttet seg og blitt bredere. Nå jobber vi med rådgivning, ideer og produksjon, men også talenter. Selv om vi jobber mye med TikTok, Instagram og YouTube-kampanjer har vi også begynt å levere læremidler for skoler landet over. 

Vi har skapt vår egne undervisningskanal som er rettet mot barn og ungdom; Nordic Family. «simpl» er en egen underholdningskanal for gruppen 18-34 år.

Digital læring for barn og Unge

For å kunne produsere viktig innhold tilpasset en så spesifikk målgruppe som barn og unge, er vi helt avhengige av dyktige innholdsprodusenter med digital kompetanse. 

Derfor jobber vi kun med de beste av de beste slik at innholdet er så bra som det kan være for den digitale læringen. Her spiller også flere digitalt kompetente verktøy inn, noe vi også har stort fokus på. 

Innholdet vårt produseres på en slik måte at det egner seg godt til utdanning og pedagogisk bruk. Nettopp fordi vi benytter oss av samarbeidspartnere med pedagogisk kompetanse og bruk av ikt verktøy sikrer vi innhold av topp kvalitet. 

Vi er der målgruppen er

Vi i Nordic Screens jobber svært mye med ulike plattformer, derfor vet vi også hvor du finner de ulike målgruppene. Denne kunnskapen og erfaringen gir oss en helt unik mulighet til å tilpasse oss, innholdet vårt og plattformene vi velger å benytte oss av. 

Unge kan ses å være en stadig mer krevende målgruppe å nå ut til, men her mener vi at det å kombinere bruken av teknologi og undervisning kan sikre at unge tar innover seg det innholdet de blir vist.

Digital læring – nye muligheter

Teknologi gir muligheter innen faglig digital læring. Det skaper engasjement. Jo mer vi benytter oss av digital undervisning, jo mer innhold trenger vi for å dekke til behovene undervisningen krever. 

Vi må arbeide for å sikre at denne digitale læringen bli ivaretatt og ikke går utover i hvor stor grad elevene og studentene tar det de lærer til seg, men at de blir nysgjerrige og ønsker å lære mer.

Slik kan vi hjelpe din bedrift

Nordic Screens er spesialister på journalistikk, historiefortelling og produksjon av digitale læremidler til barn og unge. Dersom din bedrift har satt av midler til opplysningsarbeid eller andre digitale læremidler, kan vi hjelpe dere med å skape pedagogisk innhold av høy kvalitet.

Vi skaper innhold som er knyttet opp mot konkrete læreplanmål, men som samtidig er både engasjerende og holdningsskapende. Et eksempel på dette er da vi utviklet det digitale læremiddelet «Førstehjelp i grunnskolen» for LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke.

Nyttig og engasjerende innhold

Her produserte vi en lærerveiledning med Selda Ekiz og Stian Barsnes Simonsen som programledere. Veiledningen er ment for at lærere skal få informasjon om hvordan de kan bruke læremiddelet «Førstehjelp i grunnskolen».

I likhet med alt annet innhold vi skaper, er dette en informativ men engasjerende video som er knyttet opp mot kundens samfunnsansvar. Nordic Screens lager ikke innhold som promoterer produkter til barn og unge, men heller innhold som er nyttig og engasjerende.


Les mer:
Nå ut til de unge målgruppene ved hjelp av norsk youtuber.

Forskjellige typer innhold

Gjennom årene har vi jobbet sammen med en rekke forskjellige kunder, blant annet DNB, Dyreparken, Unicef og Redd Barna.

Vi kan produsere mange forskjellige typer innhold – dette kommer an på hvilken målgruppe dere ønsker å treffe og på hvilke sosiale plattformer de befinner seg. Når lærerikt innhold blir presentert på morsomme og kreative måter, blir det mer fristende for elever og studenter å skulle tilegne seg ny kunnskap.

Vi kan for eksempel tilby innhold i form av:

• Reportasjer
• Dramaserier
• Infotainment
• Sitcom
• Musikkvideoer
• Dokumentarer
• Talk show

Snakk med oss om digital læring

For å bli best i digital læring, jobber vi hver eneste dag for å utvikle og bedre innholdet vårt og måten vi jobber på. Har du spørsmål til oss og har lyst på mer informasjon om hva vi kan hjelpe deg med, så ta gjerne kontakt med oss. Vi er alltid klare for en hyggelig prat!

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Content Marketing
  • Digital læring
  • Innholdsproduksjon
  • Videoproduksjon
  • Konseptutvikling
  • Youtube-produksjon