Digital læring

Trenger du hjelp til å skape innhold til undervisning? Nordic Screens skaper innhold som er tilrettelagt for å passe inn i undervisningen i form av digital læring.

Hvem er Nordic Screens?

Siden 2014 har vi i Nordic Screens fokusert på gruppen under 34 år. Dette er en gruppe med både barn, ungdommer og unge voksne. Vi samarbeider med en rekke ulike merkevarer, innen media, PR og organisasjoner. Disse samarbeidene handler om å kommunisere ungt på ulike plattformer, men spesielt gjennom video. 

Fokuset er rettet mot motivasjonen bak innholdet vi produsere, det skal være gode ideer, sterke historier basert på gode verdier. 

I starten fokuserte vi mest på YouTube, noe vi også har vært kjent for. I dag har fokuset flyttet seg og blitt bredere. Nå jobber vi med rådgivning, ideer og produksjon, men også talenter. Selv om vi jobber mye med TikTok, Instagram og YouTube-kampanjer har vi også begynt å levere læremidler for skoler landet over. 

Vi har skapt vår egne undervisningskanal som er rettet mot barn og ungdom; Nordic Family. «simpl» er en egen underholdningskanal for gruppen 18-34 år.

Digital læring for barn og Unge

For å kunne produsere innhold tilpasset en så spesifikk målgruppe som barn og unge, er vi helt avhengige av dyktige innholdsprodusenter med digital kompetanse. 

Derfor jobber vi kun med de beste av de beste slik at innholdet er så bra som det kan være for den digitale læringen. Her spiller også digitalt kompetente verktøy inn, noe vi også har stort fokus på. 

Innholdet vårt produseres på en slik måte at det egner seg godt til pedagogisk bruk. Nettopp fordi vi benytter oss av samarbeidspartnere med pedagogisk kompetanse og bruk av ikt verktøy sikrer vi innhold av topp kvalitet. 

Vi er der målgruppen er

Vi i Nordic Screens jobber svært mye med ulike plattformer, derfor vet vi også hvor de ulike målgruppene befinner seg. Denne kunnskapen og erfaringen gir oss en helt unik mulighet til å tilpasse oss, innholdet vårt og plattformene vi velger å benytte oss av. 

Unge kan ses å være en krevende målgruppe å nå ut til, men her mener vi at det å kombinere bruken av teknologi og undervisning kan sikre at unge tar innover seg det innholdet de blir vist.

Digital læring – nye muligheter

Teknologi gir muligheter innen digital læring. Det skaper engasjement. Jo mer vi benytter oss av digital undervisning, jo mer innhold trenger vi for å dekke til behovene undervisningen krever. 

Vi må arbeide for å sikre at denne digitale læringen bli ivaretatt og ikke går utover i hvor stor grad elevene tar det de lærer til seg, men at de blir nysgjerrige og ønsker å lære mer. 

Snakk med oss om digital læring

Hver eneste dag jobber vi for å utvikle og bedre innholdet vårt og måten vi jobber på. Hvis du har spørsmål om hva vi kan hjelpe deg med, så ta gjerne kontakt med oss. Vi er alltid klare for en hyggelig prat!

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Content Marketing
  • Digital læring
  • Innholdsproduksjon
  • Videoproduksjon
  • Konseptutvikling
  • Youtube-produksjon