Innholdsproduksjon

Trenger din bedrift hjelp med innholdsproduksjon? Nordic Screens er spesialister på kvalitetsinnhold som treffer de unge målgruppene.

Vi i Nordic Screens jobber strategisk med innholdsproduksjon. Det handler om mer enn å produsere en video her og der, det handler om å sikre innhold som kommer til nytte, som de unge får noe ut av, uavhengig av om det handler om informasjon om Forsvaret eller Guide til pensjon

Med fokus på gode verdier

Å produsere kvalitetsinnhold kan oppleves som krevende, men det trenger ikke være så komplisert. For oss har fokuset alltid vært å basere innhold på gode ideer, men også at vi bygger det på gode verdier. 

Vi har jobbet med dette siden 2014, og på denne tiden har vi sikret oss dyktige ansatte og samarbeidspartnere som alle er med på å engasjere målgruppen og produsere godt innhold til sosiale medier og andre ulike kanaler. 

Les også: Videoproduksjon

Innhold produsert av de beste

For å sikre en god innholdsproduksjon er vi avhengige av dyktige innholdsprodusenter. Vi jobber med flere dyktige fagfolk som har lang erfaring fra bransjen, men som også tilegner seg ny kunnskap om markedet som stadig er i endring. Alle våre ansatte jobber i tråd med virksomhetens visjon om å basere alt på gode verdier. 

For å kunne sikre en innholdsproduksjon der innholdsmarkedsføringen lykkes er vi avhengig av å skrive gode tekster å produsere det beste innholdet som overhodet mulig. 

Vi jobber til enhver tid med nye potensielle kunder slik at vi kan produsere tekst og annen innhold til vår målgruppe. 

Nordic family

Vi jobber med innholdsproduksjon for målgruppen under 34 år. Basert på dette har vi laget to ulike innholds kanaler, en for de under 18 og en for de mellom 18 og 34. Til førstnevnte har vi kanalen «Nordic Family». 

Her produserer vi innhold som er tilrettelagt for den yngre målgruppen der mange akkurat har startet på skolen, eller begynner å lære mer om verden og hvordan alt fungerer. Vi har innhold om matte og miljø, førstehjelp og om Redd Barna. 

Dette er en type innhold som kan underholde de yngre i samfunnet samtidig som de lærer av det. Vi benytter oss også av «skuespillere» som kommuniserer på en måte som treffer barna og som de kanskje har sett før. Da kan vi nå ut til målgruppen på en helt unik måte. 

Les også: Norsk YouTuber

Våre egne underholdningskanaler

Akkurat som vi har «Nordic Family» for de under 18, har vi «simpl» for de mellom 18 og 34. Denne kanalen fokuserer i større grad på underholdning heller enn læring. Likevel er mye av innholdet basert på et ønske om å informere. 

Vi jobber med ulike samarbeidspartnere for å få til en type innhold som treffer denne målgruppen. Noen av de vi har jobbet med tidligere er Forsvaret, Dr.Greve og Gjensidige. På alle disse prosjektene har fokus vært like mye på å informere som å underholde.

Snakk med oss om innholdsproduksjon

Hvis du har lyst til å se noe av det vi har jobbet med før, så se på våre caser her. Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg!

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Content Marketing
  • Digital læring
  • Innholdsproduksjon
  • Videoproduksjon
  • Konseptutvikling
  • Youtube-produksjon