Innholdsproduksjon

Trenger din bedrift hjelp med innholdsproduksjon? Nordic Screens er spesialister på kvalitetsinnhold som treffer de unge målgruppene.

Vi i Nordic Screens jobber strategisk med innholdsproduksjon. Det handler om mer enn å produsere en video her og der, det handler om å sikre innhold som kommer til nytte, som de unge får noe ut av, uavhengig av om det handler om informasjon om Forsvaret eller Guide til pensjon

Med fokus på gode verdier

Å produsere kvalitetsinnhold kan oppleves som krevende, men det trenger ikke være så komplisert. For oss har fokuset alltid vært å basere innhold på gode ideer, men også at vi bygger det på gode verdier.

Eksperter på innholdsproduksjon

Innholdsproduksjon handler om å skape slike elementer på en engasjerende måte; det kan være artikler, bloggposter eller innholdselementer til sosiale medier.


Vi har jobbet med dette siden 2014, og på denne tiden har vi sikret oss dyktige ansatte og samarbeidspartnere som alle er med på å engasjere målgruppen og produsere godt innhold til sosiale medier og andre ulike kanaler. 

Les også: Videoproduksjon

Innhold produsert av de beste

For å skape kvalitetssterkt innhold er vi avhengige av dyktige innholdsprodusenter. Vi jobber med flere dyktige fagfolk som har lang erfaring fra bransjen, men som også tilegner seg ny kompetanse om markedet som stadig er i endring. Alle våre ansatte jobber i tråd med virksomhetens visjon om å basere alt på gode verdier.

Innhold gjennom video, bilder og tekst

For å kunne sikre en innholdsproduksjon, eller content, der innholdsmarkedsføring lykkes, er vi avhengig av å skrive gode tekster og produsere så godt innhold som mulig. Vi skaper innhold som inspirerer og engasjerer, gjennom bruk av blant annet video, bilder og tekst. 

Vi jobber til enhver tid med nye potensielle kunder slik at vi kan produsere tekst og annet viktig arbeid og innhold til vår målgruppe.

Samarbeid med kjente profiler

Vi samarbeider ofte med influencere som de unge målgruppene ser opp til og lar seg inspirere av. Influencerne vi samarbeider med har forskjellige temaområder som de er kjent for, men felles for dem alle er at de får frem kundens budskap på en kreativ og troverdig måte.
Et eksempel på dette er da Nordic Screens samarbeidet med influenceren Kristiane Aateigen (Snillegucci) om en kampanje for Gjensidige Forsikring i anledning Refleksdagen.

Godt innhold som engasjerer

I kampanjen delte Gjensidige ut et begrenset antall gratis refleksbånd, og i løpet av noen timer hadde tusenvis av refleksbånd blitt revet bort. Innlegget ble lagt ut på Snille Gucci sin Instagram, og hadde en reach på 30.000 mennesker.

Dette viser at det ofte lønner seg å samarbeide med en kjent profil for å nå ut til de unge målgruppene. – følgerne stoler ofte mer på kommunikasjon fra venner og mennesker de ser opp til enn en bedrift.

Vi er alltid oppdatert på hvilke digitale kanaler de unge bruker, og sørger for at innholdet både er engasjerende og lærerikt. Les om hvordan vi jobber med kjente norske youtubere her.

Nordic family

Vi jobber med innholdsproduksjon for målgruppen under 34 år. Basert på dette har vi laget to ulike innholdskanaler, en for de under 18 og en for de mellom 18 og 34. Til førstnevnte har vi kanalen «Nordic Family». 

Innholdsprodusent produserer innhold som er tilrettelagt for den yngre målgruppen der mange akkurat har startet på skolen, eller begynner å lære mer om verden og hvordan alt fungerer. Vi har innhold om matte og miljø, førstehjelp og om Redd Barna. 

Dette er en type innhold som kan underholde de yngre i samfunnet samtidig som de lærer av det. Vi benytter oss også av profiler som kommuniserer på en måte som treffer barna og som de kanskje har sett før. Da kan vi nå ut til målgruppen på en helt unik måte. 

Les også: Innholdsmarkedsføring

Våre egne underholdningskanaler

Akkurat som vi har «Nordic Family» for de under 18, har vi «simpl» for de mellom 18 og 34. Denne kanalen fokuserer i større grad på underholdning heller enn læring. Likevel er mye av innholdet basert på et ønske om å informere. 

Vi jobber med ulike samarbeidspartnere for å få til en type relevant innhold som treffer denne målgruppen. Noen av de vi har jobbet med tidligere er Forsvaret, Dr.Greve og Gjensidige. På alle disse prosjektene har fokus vært like mye på å informere som å underholde.

Snakk med oss om digital innholdsproduksjon

Hvis du har lyst til å se noe av det vi har jobbet med før og hjelper våre kunder med, ta et søk gjennom våre caser her. Har du spørsmål må du gjerne ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Content Marketing
  • Digital læring
  • Innholdsproduksjon
  • Videoproduksjon
  • Konseptutvikling
  • Youtube-produksjon