Våre konsepter

Simpl er en underholdningskanal med profiler kjent fra scene, TV og sosiale medier. Vi tester stadig nye talenter og konsepter, skreddersydd for YouTube. Under kan du lese om noen av konseptene vi har lansert. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å sponse en av våre serier.

Parodiduellen

I flere år har Hasse Hope underholdt titusenvis av sine seere på Instagram med parodier. I Parodiduellen får han dyrket sitt talent ytterligere. Sammen med noen av landets fremste parodikere, og største talenter, bader Hasse og gjestene i nye og gamle parodier. Det er flaut, imponerende og utvilsomt underholdende å se de hive seg ut i nye parodier. Parodiduellen er også tilgjengelig som serie på Snapchat.

Hva tenker du om?

Vi har spurt komikere og kjente folk hva de tenker om diverse temaer. Her diskuteres det frem og tilbake med en partner. Det er både dagsaktuelle saker, upopulære meninger og alvorlige temaer. Hva er en god lønn, hva klassifiseres som utroskap og når er pandemien over? Dette er noe av det som diskuteres av blant andre Martha Leivestad, Abubakar Hussain, Joakim Kleven, Marlene Stavrum, Kristin Jess Rodin, Caroline Johansen, Ahmed Mamow, Hallvard Dyrnes, Galvan Mehidi og Egil Skurdal. Dette er en serie som kan vare evig, og som kan variere mellom enkle og seriøse temaer.

Personlighetstest

I denne serien møtes to gode venner etter å ha utført en personlighetstest. Når de møtes i studio tar de samme testen, men nå på vegne av den andre. Ser de og analyserer seg selv på samme måte som vennen? I serien avsløres private historier når de prøver å komme til bunns i hvor godt de kjenner seg selv og hverandre.