Redd Barna gir denne høsten norske barn muligheten til å stemme.  Det skal skje på Redd Barna sine nettsider og det skal skje i forkant av selve Stortingsvalget som er 11.september 2017.

«De politiske partiene har sagt ja til å være klare og tydelige», sier Stian Barsnes-Simonsen med et smil.  Det er hans ide at partiene skal lage hvert sitt «barnepartiprogram».  Og det er han som har laget regelen om at politikerne IKKE skal få kritisere hverandre, men bare snakke om egen politikk  når de er på «Barnas Valgshow», sendingerne.  10 programmer skal lages av Nordic Screens  for Redd Barna med barn og politikere.

Nordic Screens er stolte av å produsere dene nyskapende og viktige satsingen .  Talentnettverket har bedt unge youtubere og opinionsledere til å være utegående reportere som skal bidra i sendingene.

Alle landsdelene er representert. Nord-Norge Johanne Sofie Nilsen (16) fra Bodø,  Midt-Norge med Ingebrigt Furnes Bøe (13) fra Oppdal,  Vest-Norge med Luqman Abdul Wadood (15) fra Stavanger, Østlandet med Daniel (13) og Simen (15) Andersen fra Stathelle og Sørlandet med  Eline Simonsen Lehland(14) fra Grimstad

Unge medarbeidere skal hjelpe Stian Barsnes-Simonsen (i midten). Fra Venstre BASICINGE Inge Furnes Bøe, LUWADO Luqman Abdul Wadoo, JOHANNE SOFIE Nilsen, og MINIBOZZ Eline Simonsen Lehland. Foran: DANIEL SIMEN med Daniel Andersen til venstre og Simen Andersen til høyre.

Målet med Barnas Valg er å vise hvordan Norge ville sett ut om barna fikk bestemme.   Prosjektet at det skal vare i minst fem år og forhåpentlig i all fremtid.

Lanseringen skjer ved skolestart og målet er at alle grunnskoler i Norge skal avgi sin stemme på BARNAS VALGDAG som blir 7.september.

Sjekk ut Redd Barnas nettside om Barnas Valg.

 

Lykkes i den nye medieverden

Bestill foredrag fra en av våre influencere.

Les mer

Privacy Preference Center