Nordic Screens lanserer ny underholdningskanal

Nordic Screens lanserte i dag simpl, en ny underholdningskanal på YouTube.

– Det blir en blanding av nye talenter og etablerte profiler, sier kanalsjef og produsent Lars Hansen.

– I lanseringsuken ruller vi ut konseptetene Fladseth møter NettrynerParodiduellen med Hasse Hope og Er det verdt det?. Sistnevnte er et konsept hvor ulike profiler tester diverse produkter, sier Hansen.

I første video møter du komiker Henrik Fladseth. Han skal reise Norge rundt og dykke dypere ned i en verden han absolutt ikke forstår. Han skal møte norske YouTubere, TikTokere og andre type sosiale medier-personligheter for å lære mer om hva i all verden det er de holder på med. Første gjest ut er Jonas Lihaug, tidligere profil i NRK 4ETG.

Fremover vil simpl lansere flere nye programserier og noen enkeltstående videoer.

– Vi ønsker å gi nye talenter en plattform der de kan nå et nytt publikum og utvikle seg, i tillegg ønsker vi å presentere profiler fra scene og TV for YouTube-publikummet. De siste årene har norsk YouTube blitt stadig mer profesjonalisert og vi mener denne kanalen vil være et godt tilskudd til den utviklingen, sier talentsjef Maria Sanni.

Selv om kanalen lanseres denne uken med noen forhåndsinnspilte videoer, vil kanalen hele tiden være i utvikling og ta tak i temaer og trender som er aktuelle for målgruppen.

Felles for innholdet er at det skal ha en bred appell, og i hovedsak være rettet mot unge voksne. Vi mener publikum og talenter fortjener en kanal som simpl som slipper til nye profiler, og som lager innhold på målgruppens plattform og premisser.

Nordi Screens lanserte for et drøyt år siden barne- og familiekanalen Nordic Family. Denne kanalen er kvalitetssikret innhold som både er underholdende og som formidler kunnskap og gode verdier.

Nordic Screens er et moderne medieselskap som produserer innhold til gamle og nye plattformer for eksterne oppdragsgivere i tillegg til egne kanaler. Selskapet driver også talent management med talenter på YouTube, Instagram og TikTok.