Nordic Screens søker rådgiver

Nordic Screens søker rådgiver

Synes du utviklingen i det nye medielandskapet er spennende?

Er du uredd, sulten på nye utfordringer og drives du av gode resultater?

Nordic Screens sin talentavdeling styrker sitt team, og er på jakt etter en som vil være med på å skape kommersielle muligheter rundt våre influencere.

Sosiale medier er en naturlig del av din hverdag, og du har god oversikt over hvilke influencere som påvirker dagens unge. Du vil være bindeleddet mellom annonsører og våre influencere, og evner å se hvordan annonsører kan styrke sin posisjon hos målgruppen.

Du vil i stor grad få være med å forme din egen arbeidshverdag, derfor ser vi etter en person som er selvgående, nysgjerrig og initiativrik. Du har gjerne relevant utdannelse og/eller arbeidserfaring fra markedsføring, salg eller media.

Du har ikke noe imot å presentere ideer for kunder, og behersker presentasjonsverktøy som f.eks. Powerpoint.

Arbeidsoppgaver:

  • Utvikle kommersielle muligheter for våre talenter
  • Oppsøkende salg og kundekontakt
  • Oppfølging av våre influencere
  • Kampanjeoppfølging og rapportering

Søknader sendes til talentsjef Maria Sanni på maria@nordicscreens.no. Søknadsfrist er 1. mars, men vi behandler søknader fortløpende.

Nordic Screens er et moderne mediehus som jobber med talent management, videoproduksjon og konseptutvikling. Vi spesialiserer oss på kommunikasjon mot de under 30 år.

Vi holder til i Nydalen og er for tiden 18 ansatte. Sentralt i det meste av det vi gjør står video og gode historier, dyktige talenter og distribusjon på YouTube og sosiale medier. Vår forretningsidé er å skape verdier ved å knytte talenter, innhold og annonsører sammen i en ny medieverden.