Norsk YouTuber

Ved hjelp av en norsk YouTuber kan din bedrift nå ut til de unge målgruppene på en kreativ måte. Nordic Screens er spesialister på akkurat dette.

Dersom din bedrift jobber med produkter eller tjenester som appellerer mest til voksne målgrupper, kan det være vanskelig å vite hvordan man skal nå ut til de unge målgruppene.

Et eksempel på dette er da vi i Nordic Screens samarbeidet med Valgdirektoratet om å få flere unge til å bruke stemme ved valget. Ved Stortingsvalget i 2013 var det 64,5 prosent av de mellom 18 og 25 som brukte stemmeretten sin.

Valgdirektoratet ønsket å få flere første- og andregangsvelgere til å stemme ved valget i 2017. Dette løste vi ved at 35 norske YouTubere produserte innhold som oppfordret følgerne sine til å benytte seg av stemmeretten sin. 

Treff den unge målgruppen med norske YouTubere

Vi fikk kjente, norske Youtubere som Maria Stavang (Piateed) og Kristiane Aateigen (Snillegucci) til å skape oppmerksomhet rundt valget. Dette er troverdige og populære influensere som de unge lar seg inspirere og engasjere av. 

Videoene de 35 norske YouTuberne produserte, resulterte til sammen i 1,85 millioner organiske visninger. Dette viser at en av de mest effektive måtene å nå ut til de unge på, er gjennom kanaler som YouTube.

Flere undersøkelser har også vist at de unge målgruppene har andre internettvaner enn de eldre. Mens mange godt voksne er svært aktive på Facebook, foretrekker barna deres kanaler som YouTube og Snapchat

Dette kan vi hjelpe deg med

Nordic Screens er et moderne kommunikasjonshus som har spesialisert seg på å nå ut til unge mellom 18 og 34 år, blant annet ved hjelp av norske YouTubere. Vi samarbeider med merkevarer, organisasjoner og myndigheter som ønsker å engasjere unge brukere ved hjelp av norske YouTubere og videoinnhold. 

Nordic Screens består av ansatte som har lang erfaring innenfor mediebransjen. Siden 2014 har vi jobbet med å skape ekte og engasjerende innhold, gjerne ved hjelp av norske YouTubere.

Dette har gjort at vi har blitt spesialister på å treffe de unge målgruppene. Vi er alltid oppdatert på målgruppens brukervaner, og lager innhold som de vil se mer av. 

Nøkkelen til godt videoinnhold

De siste årene har flere og flere bedrifter fått øynene opp for innholdsmarkedsføring med video. Målet med denne typen innholdsmarkedsføring er ikke nødvendigvis å få potensielle kunder til å kjøpe produktene dine med en gang, men heller å bygge tillit og lojalitet hos kundene. 

Det dukker stadig vekk opp nye sponsede videoer på sosiale medier, men det er enkelte av dem som skiller seg ut i mengden og skaper resultater. Dette er videoene som både informerer, underholder og inspirerer. Videoer som får frem bedriftens budskap på en troverdig måte, og som målgruppen faktisk ønsker å se på. 

For å lage denne typen innhold, er det viktig å samarbeide med norske YouTubere eller influensere som den unge målgruppen har tillit til. 

Samarbeid med våre influensere

Nordic Screens samarbeider og driver management for en rekke kjente norske YouTubere og influensere. Våre influensere har alle sine egne nisjeområder som de er spesielt gode på, men felles for dem alle er at de er grundige, troverdige og inspirerende i alt de gjør. 

Dersom du ønsker å samarbeide med Nordic Screens, kan vi finne den profilen som passer best for din bedrift. Vi har også vår egen YouTube-kanal, Simpl, hvor vi produserer innhold med kjente profiler og nye talenter.

Hvis du ønsker synlighet på vår YouTube-kanal, så ta kontakt med oss i dag. Vi tilbyr produktplassering, logosynlighet og reklamebrudd presentert av profilene. Se alle de norske YouTuberne vi samarbeider med her.

Få frem ditt budskap med Nordic Screens

Trenger din bedrift hjelp med å produsere og spre innhold som engasjerer? Nordic Screens har bred erfaring med å gjennomføre helhetlige kommunikasjonsstrategier. 

Vi kan hjelpe din bedrift med å oppnå deres ønskede resultat – enten det er å skaffe flere medlemmer til en organisasjon, å informere målgruppen om en tjeneste eller å skape engasjement ved hjelp av en norsk YouTuber.

Vi tilbyr alt innen rådgivning, talenter, ideer og innholdsproduksjon. Dersom du ønsker å samarbeide med oss eller har spørsmål om våre tjenester, så kontakt oss i dag. Vi hjelper deg gjerne!

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Content Marketing
  • Digital læring
  • Innholdsproduksjon
  • Videoproduksjon
  • Konseptutvikling
  • Youtube-produksjon