Om Nordic Screens

Nordic Screens er et kreativt kommunikasjonsbyrå som er spesialister på levende bilder og unge målgrupper.
Vi samarbeider med merkevarer, medie- og PR-byråer, organisasjoner og myndigheter som ønsker å kommunisere ungt og gjerne med video.

Gode ideer, sterke historier, verdibasert innhold – dette kjennetegner Nordic Screens.

Selskapet ble startet i 2014 av Nils Ketil Andresen, Ivar Steen-Johnsen og Andreas Hatlevik. Andresen kom fra stillingen som mangeårig program- og kanaldirektør i TV2. De første årene hadde Nordic Screens hovedfokus på YouTube og YouTubere. I dag tilbyr vi rådgivning, talenter, ideer og produksjon i full bredde. Vi leverer alt fra digitale læremidler for skolen til Tiktok-, Instagram- Snapchat- og YouTube-kampanjer.

Vi driver selv undervisningskanalen «Nordic Family» rettet mot barn og ungdom og underholdsningskanalen «Simpl» som har målgruppe 18-35 år.


Jobb hos oss?
Vi er alltid på utkikk etter gode folk å jobbe med! Både i avdeling Simpl og Nordic Family er det løpende produksjoner og økende behov for gode produsenter, manusforfattere, produksjonsledere, produksjonsassistenter, fotografer og klippere.
Vi ser spesielt etter deg som er interessert i å utforske nye plattformer, innovative måter å jobbe på og er interessert i å nå spesifikke målgrupper.

Vi tar gjerne imot åpne søknader på mail: