Videoproduksjon

Trenger din bedrift hjelp med å nå ut til de unge målgruppene? Nordic Screens kan hjelpe dere med å nå deres mål gjennom videoproduksjon og sosiale medier.

De siste årene har det skjedd en enorm vekst i antall brukere på sosiale medier som YouTube og TikTok. Det er spesielt de unge som foretrekker sosiale medier der man kan se på videoer, mens foreldregenerasjonen er mer aktive på Facebook. 

For å nå ut til de unge målgruppene er altså bruk av video og lyd et veldig viktig virkemiddel for kommunikasjon. Dette er noe av det vi i Nordic Screens kan hjelpe din bedrift med.

Vi er spesialister på digital markedsføring og hjelper deg gjerne med å nå ut til de unge målgruppene, og gjerne med produksjon av video. Vi lager kvalitetsinnhold som informerer, engasjerer og underholder – og som får frem bedriftens budskap på en troverdig måte.

Film og videoproduksjon – en morsommere tilnærming

Med video til sosiale medier får du delt engasjerende innhold med målgruppen din. Si farvel til kjedelige innlegg som ikke genererer likes eller kunder. Med film og videoproduksjon kan du markedsføre på en morsommere måte.

Nordic Screens – spesialister på videoproduksjon

Nordic Screens ble startet i 2014 av Nils Ketil Andresen, Ivar Steen-Johnsen og Andreas Hatlevik, som alle har bred erfaring innenfor mediebransjen. 

Siden den gang har vi hjulpet ulike merkevarer, myndigheter og organisasjoner med å nå ut til unge mellom 18 og 34 år. Dette gjør vi ved å skape innhold og kampanjer til sosiale medier som målgruppen er interessert i. 

Vi driver selv undervisningskanalen «Nordic Family» og underholdningskanalen «Simpl» på YouTube, der kjente profiler som Stian Barsnes-Simonsen og Hasse Hope er programledere. 

Våre influencere

Vi samarbeider også med noen av Norges største influencere om å lage innhold som treffer tusener av deres egne følgere. Her er noen av dem: 

 • Kristiane Aateigen («Snillegucci»)
 • Ole Wold
 • Øyunn Krogh (kjent fra «Sommerhytta»)
 • Erica Kvam
 • Romy Felicia
 • Hallvard Dyrnes
 • Mie Mack

Hvorfor fungerer videoinnhold så godt?

Flere og flere bedrifter satser på videoinnhold for å tiltrekke seg potensielle kunder, og det har de god grunn til. 

Vi lever i en visuell verden hvor folk husker avsenderens budskap mye bedre dersom det inneholder levende bilder. Ifølge Fast Company husker folk flest 80 prosent av det de ser, og bare 20 prosent av det de leser. 

I en undersøkelse utført av YouTube, svarte 70 prosent at de hadde kjøpt et produkt fra et spesifikt merke etter å ha sett en video om produktet på YouTube. Dette viser at film og videoproduksjon er en veldig effektiv og praktisk måte å tiltrekke seg potensielle kunder på. 

Videoproduksjon er ikke bare en måte å tiltrekke seg kunder på i det korte løp, det kan også være en måte å bygge lojalitet og tillit til din merkevare i det lange løp.

Nøkkelen til godt videoinnhold

De siste årene har flere og flere bedrifter fått øynene opp for innholdsmarkedsføring med video. Målet med denne typen innholdsmarkedsføring er ikke nødvendigvis å få potensielle kunder til å kjøpe produktene dine med en gang, men heller å bygge tillit og lojalitet hos kundene. 

Det dukker stadig vekk opp nye sponsede videoer på sosiale medier, men det er enkelte av dem som skiller seg ut i mengden og skaper resultater. Dette er videoene som både informerer, underholder, og inspirerer mest. Videoer som får frem bedriftens budskap på en relevant og troverdig måte, og som målgruppen faktisk ønsker å se på. 

For å lage denne typen innhold, er det viktig å samarbeide med influencere som er engasjerende, men som også målgruppen har kjennskap og tillit til.

Les mer: Innholdsmarkedsføring

Snakk med oss om videoproduksjon

For at videoinnhold skal være effektivt, må det imidlertid målrettes og distribueres riktig, ellers vil ikke videoen treffe mange nok personer innen målgruppen.

Vi i Nordic Screens kan hjelpe deg med å skape profesjonelt videoinnhold som treffer din målgruppe. Når du samarbeider med oss, kan du være sikker på at vi formidler ditt budskap på en troverdig og brandsafe måte. 

Har du noen spørsmål? 

Vi kan hjelpe deg med hele produksjonsprosessen – fra idé til ferdig produsert kampanje. Hvis du lurer på noe angående Nordic Screens sine tjenester eller ønsker å jobbe og samarbeide med oss, så ta kontakt med oss på e-post eller gjennom lenken nedenfor. Vi tar gjerne en uforpliktende prat!

Ønsker du å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Send oss gjerne en melding!

Vi tilbyr følgende tjenester:

 • Content Marketing
 • Digital læring
 • Innholdsproduksjon
 • Videoproduksjon
 • Konseptutvikling
 • Youtube-produksjon